Post by elriarycesby on Feb 4, 2022 14:12:22 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje wiele pierwiosnków ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight Arena – Ninja PvP 2022 version ▞▞▞
Lista znajomych jest potrzebna, powinna również umożliwiać wysyłanie próśb o dodanie do znajomych i potrzebuje strony ze statystykami, abym mógł porównać moje statystyki z moimi znajomymi. Rób te naprawdę proste i BARDZO potrzebne rzeczy, a ta gra jest z łatwością 4-gwiazdkowa. Dodaj jakiś system klanu/gildii z czatem, w którym ludzie muszą grać konsekwentnie, aby pomóc klanom i boomowi 5 GWIAZDEK!!! nie mogę się doczekać kolejnych aktualizacji. Gram w walkę cieni od ponad 5 lat. Jak dotąd świetna robota w tej wersji 👏
Świetna gra, fenomenalna grafika, niesamowita wciągająca rozgrywka. Jedynym problemem jest to, że po około tygodniu gra zaczęła się zawieszać na ekranie ładowania i zawieszać. Usuwam i pobieram ponownie, działa świetnie na jedną grę, potem robi to ponownie. Zmęczyło mnie ponowne pobieranie gry i przestałem grać.
W tej grze chcemy wybrać przeciwnika w meczu treningowym. Pomoże to zawodnikowi w treningu. W trybie gry z przyjacielem możemy porozmawiać z przyjacielem, jak opcja, którą podają, oznacza, że będzie fajnie. Myślę, że tak zrobią w następnej aktualizacji.
Gdybym mógł, dałbym mu zero. Po pierwsze, to jest 100% płacić za wygraną + jeśli nie działasz jak mocne domowe WiFi lub coś w tym stylu, zapomnij o graniu 🤣 powinieneś zoptymalizować swoją grę, a nie próbować oszukiwać ludzi na diamentach i skórki ! Całkowicie nie warte dochodzenia!
Dobrze nine działa na emulatorze ale na nic. Naprawcię grę ze znajomymi bo nie mogę grać ze znajomym
Ekstremalna płatność za wygraną, a także martwą grę. Nie mogę robić wydarzeń, ponieważ nikt nie gra
czekam dwa dni na serwer Connect xddd
Od czasu do czasu podczas grania wykreśla się i gra się wyłącza. W innych grach nie ma tego problemu naprawcze a będzie 5 gwiazdek. Ogólnie gra jest świetna. Dodatkowo grając przy użyciu danych mobilnych nie można grać z graczami dlatego 4 gwiazdki Edytować. Gra nie chce się włączyć naprawcie do przywrócę dobrą ocenę
Ghosts of War: Battle Royale WW2 Shooting games. Bezpłatny ... Metal Force: Strzelanka Do Samochodów I Czołgów Pvp. Bezpłatny ... Ninja Shadow Fight 2.
ogólne wrażenia z gry są najlepsze. i cieszę się, że walka z cieniami wypuściła tryb pvp. jedyną nową aktualizacją, jakiej chcę w tej grze, jest dodanie listy znajomych, abyśmy mogli wiedzieć, czy nasi znajomi są online, czy nie.
Naprawdę, NAPRAWDĘ chcę polecić tę grę moim przyjaciołom, ale sterowanie w tej grze po prostu jest do bani, jest całkowicie zacofane w porównaniu do Shadow Fight 2. Zły mechanizm walki tworzy irytujących obozowiczów i spamerów. Wszystko inne jest niesamowite, ale to po prostu... Nie tak ważne jak irytujące rzeczy powyżej.
Błędy są naprawiane po tygodniach, może poprawiać, a nawet jeśli do późniejszej nauki będą nowe, kontakt z supportem, ze wszystkich stron (dc, fb, w grze, nawet tutaj) wytwarzają jedynie odpowiedzi od bota, społeczność już dawno leży. Ponad powoła graczy, nawet na wyższych, rangach uciekają do rogu i spamu, a można zobaczyć i nie, i tak se sięgają do tyłu na stronie. Ja jeszcze ostatnierował, nie jakiegoś skóry, a postać, tak zdobędziemy po sezon i czas.
Ciągle przegrałem 5 meczów i przegrałem 240 punktów tylko z powodu usterki w grze i dają remis, gdy mam zamiar wygrać z powodu problemu z siecią innego gracza
Gram w tę grę już od jakiegoś czasu i nie byłem w stanie ulepszyć moich wojowników do poziomu 8, ponieważ potrzebują 10000 złota, aby ulepszyć. Właśnie dowiedziałem się, że ta cena różni się od innych graczy grających w tę samą grę. Jak to jest, że moja cena za ulepszanie graczy jest bardzo wysoka. Proszę, napraw moje problemy, naprawdę tego nienawidzę. Poza tym gra jest całkiem dobra.
Gra fa fajnie ale mam pytanie bo kiedy podwieszanie mamnago pada do gry w gry to mi się wyświetla instrukcja sterowania padem w walce i w menu. W menu i klikać wszystko problem a podczas walki gra mogę nie mogę na klikanie na czy macie coś z tego zrobić? Proszę.
Gra jest naprawdę dobra. Jedyne, co mnie dręczyło, to fakt, że zawsze, gdy połączenie się zmienia, gra natychmiast kończy grę, co skutkuje twoją własną porażką, przez co tracisz dużo punktów. W tej epoce, w której duże, ciężkie gry graficzne również mogą sprawić, że ponownie pojawisz się w grze… nawet ta gra powinna to zrobić!
Dno
Jeśli zostaniesz dobrany z kimś o dwa poziomy wyżej, również poddaj się ponieważ różnica w zadawanych i otrzymywanych obrażeniach jest absurdalna Możesz wyrzucić $hit ze swojego przeciwnika i nadal przegrać po wykonaniu trzech silnych ataków
Nie ma szans na zdobycie bohaterów dzięki postępom w grze. AI naśladująca prawdziwych graczy.
Głównie p2w lub zagraj 2 wygrane 25/7
Było fajnie, ale po pewnym czasie zaczynam się nudzić, jeśli pozwolisz użytkownikom dodawać siebie nawzajem jako znajomych, wtedy zrobienie tego dla użytkowników będzie bardziej niesamowite 😊
Jest za dużo błędów w walce, po pierwsze mu kopnęłam i widziałem wprowadzam się do ale potem wróg i jak zaatakował i jak zaatakował, że jest nie trafiony i inne walkę
Bardzo dobra grafika. Gra w stylu TURNAMENT lub MORTALA Warta zapoznania się👍 Wprowadziły, aby rozpocząć, utwór napisu Aktualizuj napis🤬 Trzeba poczekać i komunać. I jeszcze jeden mankament, aby móc hamować celność przy szybkim zadawaniu ciosów😩
Shadow Fight Arena Giochi di ruolo uph
Gra jest bardo dobże robiona świetne są postace oraz mechanika rozgrywka ale zajmuje 2 gwiastki za chory podział zakupu, gdy wygrywałem bardzo dużo do zakupu 5 zakupu, a gdy pszegrywałem, aby odejmować mi 30 kup kupuję do zakupu 30 zakupu zakupu ale do poprzedniego zakupu i zakupu Mam do żedy nadrobic te puchary musiałem zagrać 6 meczy i nie są ważne czy zostały mi 1, 2, 3 postacie i zazwyczaj są obsługiwane 5 pocharkuw i zystem zabiera się za dużo daje mało.
Nie wiem kto wpadł na pomysł przy aktualizacji, żeby wydłużyć czas oczekiwania na spacer 😠😠 z 20 sekund na 1 min 😤 a w turach-cie teraz będzie czekać ponad 3 minuty, żeby coś pokręciła jakaś ludzie szanujmy swój czas ! Fajna gra, BYŁO dobrze, nie wiem czemu czemuś zepsuł.
Grafika jest wspaniała, grafika i rozgrywka w jakości konsolowej, bardzo łatwa do nauczenia, trudna do opanowania. Darmowe gry. 5 gwiazdek niewątpliwie
Gra jest świetna, ale problem dotyczy tylko serwera i po aktualizacji jest już gorzej niż wcześniej. Więc mam nadzieję, że się temu przyjrzą.
Głupia gra Pay2Win, wszystko, czego potrzebujesz, to pieniądze za zepsute postacie i spamuj jeden atak ...
... www.eurogamer.pl/articles/2021-12-14-shadow-tactics-za-darmo-na-pc ... -misji-fabularnych-ta-opcja-dopiero-nadejdzie 2021-12-08T14:48:40+00:00
Ta gra jest bardzo fajna, bardzo mi się podobała, ponieważ ma super animowane ruchy specjalne, a grafika jest znacznie lepsza niż swobodny ogień 👏👏
Jedna z najgorzej zbalansowanych gier, w jakie grałem, idealną strategią jest cofnięcie całej gry i jej p2w. Ruletka to oszustwo i polecam wszystkim, aby nie grali w tę grę.
to super fajna gra, uwielbiam kolekcjonowanie i ulepszanie postaci. również postacie złoczyńców są fajne w użyciu, również oceniłem gwiazdki, ponieważ nie w pełni ich zbadałem. Zmienię moją ocenę, gdy wszystko zbadam. EDYCJA: Grałem trochę więcej, nadal jest całkiem fajnie, ale opóźnienie podczas grania naprawdę zakłóca grę. Poza tą 5-gwiazdkową grą
Ta gra jest nie fair i coraz bardziej ją psujecie
Ta gra jest dobra i wszystko, ale ciągle marnuję swoje klejnoty na tę głupią walkę twoich bohaterów, ale postać Kate i ten gość z tarczą i maczugą są DUŻO zbyt potężni. Obaj mają jeden atak, że kiedy raz to zrobią, są nie do pokonania. Nie możesz się ruszać, ponieważ ciągle jesteś przewracany i nie możesz ich zaatakować, aby się zatrzymali, ponieważ są postaciami z legionu. Czy możesz to zrobić tak, na przykład, że mogą to zrobić tylko raz na kilka sekund w pięciogwiazdkowej recenzji.
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Roolipelit iwv
Gry RPG to inaczej gry fabularne. Mechanizm gier RPG opiera się na narracji i wcielaniu się w role fikcyjnych postaci. Nieodłącznym elementem gier tego typu
Gra jest dobra. Ale osiągnąłem poziom 10, ale wciąż niewielu bohaterów nie jest odblokowanych i żaden z moich bohaterów nie osiągnął poziomu 10. Ale większość przeciwników, z którymi walczę, ma bohaterów na 11 i 12 poziomie z poziomem 9. Nie jak to jest? Proszę to naprawić. Nienawidzę bota i obozowiczów z wysokopoziomowymi bohaterami
Więc kiedy wysłałem im pierwszą recenzję po pewnym czasie, pogorszyli mi sytuację. NIEUSTANNIE OTRZYMUJĘ GRACZY WYSOKICH RANKINGÓW. DOSŁOWNIE ZA KAŻDYM RAZEM ZDOBYWAM GRACZY Z 1000 TROFEÓW WIĘCEJ NIŻ JA. MAJĄ DUŻO WIĘCEJ DOŚWIADCZENIA NIŻ JA. WIĘC PROSZĘ TO NAPRAWIĆ. TERAZ JESTEM TAK ZŁA?
Używam Shadow Fight 3 i po prostu przestaje działać, ciągle mówi, że nie ma połączenia z usługą, ale mam pełną obsługę na moim telefonie, a kiedy skontaktowałem się z pomocą techniczną, rozwiązali problem, więc zdecydowałem się usunąć grę, więc zobaczyłem tę i powiedział, że spróbuję zagrać w tę grę i zrobił dokładnie to samo, nie wiem, co się dzieje, ale to była świetna gra, teraz jest do bani, mam nadzieję, że pewnego dnia uda im się rozwiązać problem, ale nie widzę, żeby się to działo. kilka miesięcy
Przyjemna fajna gra. Szybko można się wdrożyć. Ale więcej mi nie akcji niża. Przez problemy z serwerem
Całkowicie UWIELBIAŁEM tę grę , była to prawdziwa gra , w którą zainwestowałem po tak długim czasie , ale jestem pewien , że w tym momencie nawet twórcy są świadomi , że niestety gra jest coraz gorsza i gorsza w prawie każdym aspekcie , postaciach , ulepszeniach . i tak dalej, ale co najważniejsze, toksyczna baza graczy, więc nie jest to całkowicie wina deweloperów, ale gra jest teraz prawie niegrywalna i nie jest daleka od tego, aby tak naprawdę stała się taka.. Szkoda, że taka niesamowita gra jest, cóż, czym jest w tym momencie , tragedia
Dobra gra
Naprawdę kocham tę grę, ale w tym momencie nie mogę nawet walczyć z nikim innym niż AI, ponieważ w przeciwnym razie byłbym rozłączony, jestem pewien, że nie jest to problem z moim internetem, ponieważ gram jednocześnie w inne gry online i nie wydaje się mieć problemy z połączeniem tak złe, jak ten.
Nie działa w LTE i offline. Potrzebujesz połączenia Wi-Fi
Johnny Trigger Azione ioqj
Dobra gra, złe wsparcie. Ich zdaniem za wszystko zawsze jest wina gracza. Mam szybki internet i w środku bitwy dostaję techniczną porażkę, bo muszę "sprawdzić moje połączenie internetowe" Totalny żart. Gra mi się podoba, ale na pewno anuluję subskrypcję
Świetny płynny ruch, zdecydowanie wyróżnia się na tle innych bijatyk mobilnych.